Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet. recreatie of mantelzorghuis

Standaardhuizen

Prefab houtskelet en loghuizen

Deze Finse houtskelethuizen, loghuizen,  zijn als prefab huis als bouwpakket leverbaar. Zelf bouwen van deze prefabhuizen is mogelijk met begeleiding van de betrokken leveranciers.

U heeft keuze uit zelf bouwen, casco laten opbouwen of de woning sleutelklaar laten opleveren.

Tegen een meerprijs die u zal meevallen, bouwt Finsewoning het casco voor u op. Hoge isolatiewaarden. De panelen worden in de door u gewenste kleur geleverd en worden na plaatsing nog één keer geverfd.

Verven kan middels een verfspuit of blokkwast. De geleverde verven zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat u daar voor vele jaren geen omkijken meer naar heeft. Als Finsewoning het huis als casco voor u op gaat bouwen, dan verven wij de buitenkant van uw huis voor de 2de laag, zo dat u jarenlang kunt genieten zonder omkijken.

Afhankelijk van de wensen van de klant liggen de prijzen voor de elementwoningen van Vitbuve tussen de €545,- en €790,- per m² incl. btw. Bij sleutelklare oplevering ligt deze prijs hoger. Ook bij een eigen ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarbij wij u kunnen helpen bij de verschillende keuzes die u kunt maken in uitvoering. U krijgt van ons de offerte die wij van de fabrikant krijgen, maar dan inclusief de vereiste btw.

Catalogus van de fabrikant voor elementwoningen

Catalogus diverse standaardwoningen

Uiteraard kunt u ook zelf uw ontwerp indienen.

!