Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Standaard Finse houtskelethuizen

Finse casco prefab houtskelet of loghuis

Een Finse  casco houtskelethuis en loghuis,  is als prefab bouwpakket leverbaar. Zelf bouwen van deze prefabhuizen is mogelijk met begeleiding van de betrokken leveranciers.

Deze prefab woningen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. In de muren een pakket van 25 cm steenwol en in de daken of zolders een pakket van 30 cm steenwol. Het resultaat is een isolatiewaarde die je in Nederland niet tegenkomt. De woningen kunnen worden geleverd met driedubbele beglazing.

Informatie isolatiepakketten

U heeft keuze uit zelf bouwen, casco laten opbouwen of de woning sleutelklaar laten opleveren.

Tegen een meerprijs, die u zal meevallen, bouwt Finsewoning het casco houtskelethuis voor u op.  De panelen worden in de door u gewenste kleur geleverd en worden na plaatsing nog één keer geverfd.

Verven kan middels een verfspuit of blokkwast. De geleverde verven zijn van zeer hoge kwaliteit U heeft vele jaren geen omkijken meer naar de geverfde delen. Als Finsewoning het huis als casco voor u op gaat bouwen, dan verven wij de buitenkant van uw huis voor de 2de laag, zo dat u jarenlang kunt genieten zonder omkijken.

Afhankelijk van de wensen van de klant liggen de prijzen voor de elementwoningen van onze bouwers ongeveer €900,- per m² gebruiksoppervlak incl. btw. Bij sleutelklare oplevering ligt deze prijs hoger. Ook bij een eigen ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarbij wij u kunnen helpen bij de verschillende keuzes die u kunt maken in uitvoering. U krijgt van ons de offerte die wij van de fabrikant krijgen, maar dan inclusief de vereiste btw.

Nieuwste ontwerpen

Catalogus diverse standaardwoningen 

Catalogus loghuizen, vakantiehuizen

Uiteraard kunt u ook zelf uw ontwerp indienen.

Info over zonnepanelen, verwarming en inrichting

!