Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Wat bieden wij u?

Wat doen wij?

Wij helpen u bij het zoeken van zowel standaard als op maat gemaakte prefab huizen die door de door u uitgezochte bedrijven,  tegen een lage prijs kunnen worden geleverd.
Huizen die met de daarvoor geëigende installaties energieneutraal door u zelf kunnen worden gebouwd.
Houtskelethuizen, ook wel Zweedse woningen genoemd ,  die aan zeer hoge isolatienormen voldoen. Naast de hoge isolatiewaarden, wordt door de leverancier bijzondere aandacht besteed aan de winddichtheid van uw te bouwen huis. Het meeste warmteverlies ontstaat door tocht en kieren. Bij winderige dagen brandt uw cv het meest. Dat wordt voorkomen door een goede afdichting en daardoor behaalt u een zeer gunstig energieverbruik.

Wat doen wij niet?

Wij bieden u standaard geen fundering en geen installaties in en rondom uw huis. We leveren ook geen muurafwerking, zoals bijvoorbeeld gipsplaten bij zelfbouw. We berekenen ook geen stelposten hiervoor. Vaak zijn deze posten niet realistisch. Een stelpost van 10.000 euro voor een fundering en een stelpost van 10.000 euro voor de installaties komt helaas vaak voor, maar slaat nergens op. U komt bij ons niet op onverwachte kostenposten te staan.

Wij leveren u ook niet het bouwpakket of de opbouw van uw huis. Dat wordt gedaan door het door u uitgezochte bedrijf.
We hebben wel betrouwbare adressen voor u die deze zaken aan u kunnen leveren.
U zoekt ook uw eigen keuken en tegels uit en u bepaalt zelf of u nu wel of niet een kruipruimte onder uw huis wilt. Geen opgedrongen keuzes, waar u waarschijnlijk ook al niet blij van werd.

Wat doen we wel?

Wij laten u ruime keuzes zien. U kunt het huis  casco opbouwen, maar u kunt ook zelf uw eigen huis opbouwen. Indien u uw huis laat opbouwen, dan zijn dat andere prijzen. De geleverde pakketten  hebben een meer gevorderd afwerkingsniveau en er worden dan ook standaard meer zaken aangeleverd. Prijzen vanaf €500,- tot €1100,- per m² gebruiksoppervlak voor elementwoningen.

U wilt zelf bouwen?

Elke prefab standaard woning is geschikt voor zelfbouw. Alle gegevens die u nodig heeft worden aangeleverd, inclusief een goede bouwbeschrijving. Zelfs als u niet zo handig bent moet u een woning zelf kunnen bouwen. Eventueel is er assistentie mogelijk.

U wilt de woning niet zelf bouwen?

Dat kan. Een bouwploeg kan dit voor u realiseren in een tijd van 2 tot 6 weken. Wind en waterdicht. Het is mogelijk om de binnenwanden op te laten leveren met de leidingen en dozen voor de elektriciteit. Voor 90% zijn de binnenwanden dan gesloten. De rest blijft open i.v.m. andere aansluitingen, zoals bijv. water. De afdichting wordt wel meegeleverd, maar niet geplaatst.

Bestellen en leveren:

Nadat u het prefab model huis heeft uitgezocht volgt een bestelling. U betaalt overeenkomstig het door u ondertekende contract van de leverancier en assemblagebedrijf.

Alles wordt verpakt in een beschermende folie aangeleverd. Op het moment van levering bent u ook eigenaar. U dient uw pakket dus zelf te  verzekeren op de bouwplaats.

Afwerken?

De woning kan geverfd worden met een verf, zoals Jotun Demidekk. Dat is een hybride verf die erg kleurvast is en heel lang zit. 8 tot 15 jaar. De woning heeft altijd 2 lagen verf nodig. Ook kunt u de gevel blank laten door gebruik te maken van thermo hout.

Garantie:

Bij opbouw door de producent, garandeert deze de draagconstructie, de bouwservice en de ramen en deuren.

Opbouw isolatie elementhuizen

!