Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Wat bieden wij u?

Wat leveren wij u?

Wij leveren u zowel standaard als op maat gemaakte prefab huizen tegen een lage prijs.
Huizen die met de daarvoor geëigende installaties energieneutraal door u zelf kunnen worden gebouwd.
Houtskelethuizen, ook wel Zweedse woningen genoemd of loghuizen, die aan hoge isolatienormen voldoen. Naast de hoge isolatiewaarden, besteden wij bijzondere aandacht aan de winddichtheid van onze huizen. Het meeste warmteverlies ontstaat door tocht en kieren. Bij winderige dagen brandt uw cv het meest. Dit willen wij voorkomen door een goede afdichting en daardoor behalen wij voor u een zeer gunstig energieverbruik.

Wat doen wij niet?

Wij bieden u standaard geen fundering en geen installaties in en rondom uw huis. We leveren ook geen muurafwerking, zoals bijvoorbeeld gipsplaten bij zelfbouw. We berekenen ook geen stelposten hiervoor. Vaak zijn deze posten niet realistisch. Een stelpost van 10.000 euro voor een fundering en een stelpost van 10.000 euro voor de installaties komt helaas vaak voor, maar slaat nergens op. U komt bij ons niet op onverwachte kostenposten te staan.
We hebben wel betrouwbare adressen voor u die deze zaken aan u kunnen leveren.
U zoekt ook uw eigen keuken en tegels uit en u bepaalt zelf of u nu wel of niet een kruipruimte onder uw huis wilt. Geen opgedrongen keuzes, waar u waarschijnlijk ook al niet blij van werd.

Wat doen we wel?

Wij bieden u ruime keuzes. We kunnen het huis voor u casco opbouwen (zie de aparte catalogus hiervoor), maar u kunt ook zelf uw eigen huis opbouwen. Indien wij uw huis opbouwen, hanteren we andere prijzen. De geleverde pakketten  hebben een meer gevorderd afwerkingsniveau en wij leveren dan standaard meer zaken aan. Prijzen vanaf €500 tot €600 per m² voor elementwoningen.

U wilt zelf bouwen?

Elke prefab standaard woning is geschikt voor zelfbouw. Alle gegevens die u nodig heeft worden aangeleverd, inclusief een goede bouwbeschrijving. Zelfs als u niet zo handig bent moet u een woning zelf kunnen bouwen. Eventueel is er assistentie mogelijk.

U wilt de woning niet zelf bouwen?

Dat kan. Een bouwploeg kan dit voor u realiseren in een tijd van 2 tot 6 weken. Wind en waterdicht. Het is mogelijk om de binnenwanden op te laten leveren met de leidingen en dozen voor de elektriciteit. Voor 90% zijn de binnenwanden dan gesloten. De rest blijft open i.v.m. andere aansluitingen, zoals bijv. water. De afdichting wordt wel meegeleverd, maar niet geplaatst.

Bestellen en leveren:

Nadat u het prefab model huis heeft uitgezocht volgt een bestelling. U betaalt 10% van de aankoopsom na ondertekening van het contract en daarna volgen de overige deelbetalingen. U  krijgt  bericht dat uw woning op transport kan. U betaalt het laatste deel van de koopsom na de oplevering van het bouwpakket, al dan niet opgebouwd.

Alles wordt verpakt in een beschermende folie aangeleverd. Op het moment van levering bent u ook eigenaar. U dient uw pakket dus zelf te  verzekeren op de bouwplaats.

Afwerken?

De woning is niet geverfd. Na de bouw moet u de woning 2 keer van een laag verf worden voorzien. 2 x, anders gaat de verf na verloop van tijd bladeren. Als u het juist aanpakt dan hoeft u de aankomende 10 jaar niet opnieuw te verven. Overigens is spuiten in de juiste kleur ook een optie. Het gebruik van een verfsysteem zoals Jotun Demidekk is geen enkel probleem.

Garantie:

1.: Bij opbouw door de producent, garandeert deze 10 jaar de draagconstructie.
2.: 2 jaar op de bouwservice en
3.: 2 jaar op ramen en deuren.

Opbouw isolatie elementhuizen

!