Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Standaard Finse houtskelethuizen

Finse casco prefab houtskelet huis.

Een Finse  casco houtskelethuis en loghuis,  is als prefab bouwpakket leverbaar. Zelf bouwen van deze prefabhuizen is mogelijk met begeleiding van de betrokken leveranciers.

Deze prefab woningen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. In de muren en daken een pakket van 20 cm XPS, opgesloten tussen 2 platen OSB platen.  Het resultaat is een isolatiewaarde die je in Nederland niet tegenkomt. De woningen worden standaard geleverd met driedubbele beglazing.

Duurzaam prefab houten huis opbouwen of zelf bouwen:


Duurzaam en snel prefab casco zelf bouwen van een houten huis tegen een concurrerende en betaalbare prijs. Een Scandinavische of ook wel Zweedse woning genoemd laten bouwen is een mogelijkheid voor u, maar ook zelf bouwen van zo’n energieneutraal houten huis behoort tot de mogelijkheden.

Casco laten opbouwen  kan natuurlijk ook.
Finsewoning.nl de website voor uw houtskelethuis of loghuis. Een Scandinavisch huis ook wel “Zweedse” woning genoemd, die aan hoge kwaliteits- en isolatie eisen voldoet.
Leverancier van o.a. uw  “Zweedse” woning voor de zelfbouwer. Een prefabhuis waarin u uw verdere keuzes bepaalt.
U ontvangt uw prefab bouwpakket samen met een uitgebreide bouwbeschrijving van Finsewoning. Uw bouwpakket voor elementbouw en logbouw betrekken wij  uit bouwers uit Letland. Deze bedrijven zijn gecertificeerd als ontwerpers van woningen die passen in het energie neutraal bouwen van woningen en voldoen aan de Europese wetgeving. Voor de Nederlandse wet zijn soms aanpassingen nodig.

Naast onze traditionele modellen ook modern ontworpen Zweedse woningen. Houten huizen die voldoen aan alle eisen voor gezinnen.
Wij kunnen u een zelfbouw cascohuis bieden met een hoge isolatiewaarde en bouwvarianten. U bepaalt zelf wat u geschikt voor uw situatie acht. Ook een eigen ontwerp is heel goed mogelijk.  Omdat er sowieso tekeningen moeten worden gemaakt voor de vergunningen moet u toch een architect of bouwkundig tekenaar in de arm nemen en een ingenieursbureau die de berekeningen voor zijn rekening kan nemen. We hebben voor u een aanbeveling van bedrijven die dit kunnen doen voor een aangename prijs. Zij kunnen u begeleiden tot u een vergunning heeft.

We doen u een eerlijk aanbod, zonder allerlei lage stelposten. Geen onaangename verrassingen. U maakt uw eigen keuzes. U bepaalt bijvoorbeeld zelf welke keuken u plaatst en hoe uw badkamer er uit komt te zien.

Uw complete prefab huis wordt door Finsewoning als bouwpakket geleverd op uw locatie. Het huis bouwt u vervolgens zelf of laat u (tegen een schappelijke meerprijs) door Finsewoning als casco opbouwen. Als u het laat bouwen, dan start de bouw direct na aflevering van het bouwpakket.

Diverse vormen van afwerking zijn mogelijk. U kunt zelf bepalen wat u zelf nog wil doen aan uw huis, of u bouwt uw eigen huis zelf op, met bouwkundige ondersteuning van de fabrikant.

Technische gegevens:

Finsewoning levert geen funderingen. Het plaatsen van leidingen in deze woningen is simpel en kan achter een afwerkplaat worden gedaan.   Bij het bouwpakket van de elementwoningen worden ook geen binnendeuren geleverd. Die kunnen wel geleverd worden, maar u moet zch afvragen of dat voordeliger is met de kosten van transport.

Isolatiewaarden elementwoningen:

Deuren en ramen tot =<0,12 (driedubbele beglazing) of gewone dubbele beglazing
Buitenmuren tot <0,18 (200 mm isolatie) of 220 mm (6,5 m²/KW)
Dak constructie tot <0.18 (200 mm isolatie) of 220 mm

Gebruikte panelen en opbouw

Tekeningen en aanvraag offerte:

Op uw verzoek kan Finsewoning uw woning volledig laten aanpassen of ontwerpen door onze bouwkundige tekenaar. Alle vereiste formulieren en papieren worden dan door ons aangeleverd. inclusief de bouwaanvraag bij uw gemeente. U kunt dit natuurlijk ook door een eigen architect laten doen. Wij verzorgen voor u het verdere contact met de fabrikant.

Catalogussen en prijzen:

Vanwege het steeds wijzigende aanbod van woningen verwijzen wij u naar de site van de bouwer van de diverse woningen.  We zijn bezig met software, waarbij we bij u aan de keukentafel een voorlopige offerte kunnen doen die zeer dicht bij de werkelijke prijs gaat liggen.

Afhankelijk van de wensen van de klant liggen de prijzen voor de casco opgebouwde elementwoningen van onze bouwers ongeveer €625,- tot €875,- per m² gebruiksoppervlak incl. btw. Bij een kaal bouwpakket van muren en dak zonder ramen, deuren, dakbedekking en gevelbekleding. Inclusief gevelbekleding, ramen, deuren en dak vanaf €325,- per m² gebruiksoppervlak incl.btw.

De woningen kunnen ook geleverd worden in een thermohouten gevelbekleding en terrassen. Dit hout heeft de eigenschappen van hardhout en hoeft niet te worden geschilderd.

 

.Catalogus van de bouwer met impressies van diverse woningen:

Nieuwste ontwerpen

Site met voorbeelden van de fabrikant voor loghuizen

Catalogus diverse standaardwoningen

2 onder 1 kapwoningen

Uiteraard kunt u ook zelf een ontwerp indienen.

U heeft keuze uit zelf bouwen of casco laten opbouwen.

Tegen een meerprijs, die u zal meevallen, bouwt Finsewoning het casco houtskelethuis voor u op. 

Opbouwprijzen voor casco-opbouw liggen rond gemiddeld €15.000,-.

Verven kan middels een verfspuit of blokkwast met een hybrideverf, zoals Jotum Demidekk..

Info over zonnepanelen, verwarming en inrichting

!