Voor uw prefab casco en zelfbouw log- en houtskelet huis

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Standaard Finse houtskelethuizen

Finse casco prefab houtskelet huis.

Een Finse  casco houtskelethuis en loghuis,  is als prefab bouwpakket leverbaar. Zelf bouwen van deze prefabhuizen is mogelijk met begeleiding van de betrokken leveranciers.

Deze prefab woningen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. In de muren een pakket van 25 cm steenwol en in de daken of zolders een pakket van 30 cm steenwol. Het resultaat is een isolatiewaarde die je in Nederland niet tegenkomt. De woningen kunnen worden geleverd met driedubbele beglazing.

Informatie isolatiepakketten

U heeft keuze uit zelf bouwen of casco laten opbouwen.

Tegen een meerprijs, die u zal meevallen, bouwt Finsewoning het casco houtskelethuis voor u op. 

Verven kan middels een verfspuit of blokkwast.

Afhankelijk van de wensen van de klant liggen de prijzen voor de casco opgebouwde elementwoningen van onze bouwers ongeveer €360,- per m² gebruiksoppervlak incl. btw. Dit is echter een kale opbouw van muren en dak zonder ramen, deuren, dakbedekking en gevelbekleding. Inclusief gevelbekleding, ramen, deuren en dak vanaf €550,- per m² gebruiksoppervlak incl.btw.

Ook bij een eigen ontwerp. Dit is echter een kale opbouw van muren en dak zonder ramen, deuren, dakbedekking en gevelbekleding. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarbij wij u kunnen helpen bij de verschillende keuzes die u kunt maken in uitvoering.

Nieuwste ontwerpen

Catalogus diverse standaardwoningen 

2 onder 1 kapwoningen

Uiteraard kunt u ook zelf uw ontwerp indienen.

Info over zonnepanelen, verwarming en inrichting

!